Дерменджиев: Всеки резултат влиза в нашите планове


Дерменджиев: Всеки резултат влиза в нашите планове
Снимка: БГНЕС

1125 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че очаква тактическо надлъгване от утрешната среща от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Копенхаген. Срещата на националния стадион "Васил Левски" е от 20 часа. "Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване - имам предвид и двата мача. Копенхаген е един много организиран отбор", обяви Дерменджиев.

"Подходът на всички треньори в такива мачове е еднакъв. Така, както те са ни разучили, така и ние сме гледали много техни мачове, дори от предни години. Копенхаген е един много организиран отбор. И аз, и футболистите вече го знаем. Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване - имам предвид и двата мача. Всеки резултат влиза в нашите планове, важното е да продължим напред", коментира той.

"Всичко възможно се справи теренът да бъде в много добро състояние, за което благодаря на организаторите. Те физически са по-добре от нас, като свърши мачът, ще видим кой се е нагласил по-добре към този терен. Те са по-силовият отбор, а ние по-техничния. Ние няма да изневерим на стила си", допълни треньорът на Лудогорец.

Дерменджиев заяви, че може да разчита на всичките си футболисти за утрешната среща. "Натанаел е добре здравословно. Нямаме контузени футболисти. Това е много добре за нас, успяхме да завършим подготвителния период без сериозни контузии. Съставът ще разберете утре", сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички