Дерменджиев: Разликата между Първа и Втора лига е много голяма


Дерменджиев: Разликата между Първа и Втора лига е много голяма
Снимка: БГНЕС

2145 0

Наставникътт на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви след победата над Ботев (Враца) с 4:0 от 1/16-финалите от турнира за Купата на България, че неговите футболисти са заслужили успеха си.

„Победата ни не е изненада Футболистите се забавляваха, което е добре за нас. Темпото не беше много високо, но това няма значение.

Поздравявам Ботев Враца като отбор, желая им успех. Тези момчета (които по-рядко получават игрови минути), трябва да бъдат интегрирани и аз им давам възможност да се изявят.

Лудогорец разгроми Ботев (Враца) и е на 1/8 финал за Купата на България (ВИДЕО)

Не съм се притеснявал, че може да се повтори сценария от миналата година. Видяхте мотивацията на футболистите за мача. Разликата между първа и втора лига е много голяма. Витиня най-вероятно  получи тежка контузия.

„При нас програмата е много сгъстена. Ще видим футболистите на какво ниво са, като се приберем и оттам ще направим така, че съставът да бъде такъв, защото ни трябват три точки от вача с Верея.

Със сигурност ще трябва да запазим сили и за двубоя в ПСЖ за шампионската лига другата сряда, заяви Дерменджиев  пред камерите на Диема Спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички