За Лудогорец "А" група вече е Шампионска лига


За Лудогорец "А" група вече е Шампионска лига

2452 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция днес, на която говори продължително за случващото се в отбора и плановете за трансферния прозорец.

Самият наставник отрече всякаква информация, че "орлите" искат играчи на ЦСКА, а освен това коментира, че се надява отборът да обърне цялото си внимание към вътрешното първенство.

"При всички случаи концентрацията ще е само във вътрешното първенство, което ще е много добре, защото едно е да играеш с Реал Мадрид и после във вътрешното първенство. Мотивацията ще е такава, че да покажат силата си във вътрешното първенство и ще съм доволен да играят във вътрешното първенство, както в Шампионската лига", сподели Дерменджиев.

Треньорът трябваше да коментира и зимния трансферен прозорец, след като към негови играчи има много оферти, а засега не се знае какви са плановете на "орлите" за подсилване на тима по време на паузата.

"Ние имаме достатъчно футболисти, които доказаха, че могат да играят успешно на ниво Шампионска лига. Ако има изходящ трансфер, ние ще трябва да попълним тази позиция, затова не може конкретно да се каже на коя позиция ще имаме нужда от нов футболист.

Винаги има футболисти, които не би трябвало да бъдат продадени. Това са водещи фигури. Ние разчитаме на колективната игра и това е така, но по моя преценка има 5-6 футболисти, с които не би трябвало да се разделяме. Но има оферти, на които не може да се устои в крайна сметка. И Владо, и Дяков, и Моци, и Марселиньо. Това са водещи футболисти, и Кайсара. Това са футболисти, към които има интерес, но не можем да се лишим от футболисти, които са с голям принос за класирането на този отбор във вътрешното първенство и в Шампионската лига“, коментира наставникът на българския първенец.

Ако има оферта примерно за Марселиньо, ние имаме Вандерсон, който да играе. Бройката футболисти, които имаме позволява във всеки един момент да застане друг и за малко време да се приобщи“, каза още Дерменджиев.

Що се отнася до появилата се информация за трансфер на играч от Катар, Дерменджиев намекна, че няма таква възможност.

"Да ви кажа честно не съм гледал нито един отбор от Катар и не мога даже имената да им спомена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички