Дерменджиев остава категоричен: Загубата не е тежка, може да се стигне до дузпи


Дерменджиев остава категоричен: Загубата не е тежка, може да се стигне до дузпи
Снимка: Getty Images/Guliver

2571 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е съгласен с общественото мнение, че загубата от Апоел Беер Шева в Шампионска лига е тежка. Опитният специалист е категоричен, че неговият отбор е изиграл добър мач и разликата между двата отбора е, че израелският шампион е съумял да реализира положенията си.

“Загубата не е толкова тежка, защото играхме добър футбол и имахме ситуации, при които можеше да вкараме. Винаги съм казвал, че футболът е на голове. Инкасирахме два гола, което е добра преднина за противника, но не и незаличима. Ще направим всичко възможно да я заличим. Нищо не искам да променям, само да вкараме повече голове", заяви при кацането в България Дерменджиев.

"Във футбола има победи, загуби и равни. Има моменти, в които играеш добре и губиш. Мисля, че Лудогорец изигра добър мач в Израел и ще направим всичко възможно да заличим пасива. Казвам, че шансовете са 50:50. Може да играем 120 минути и да стигнем до дузпи", допълни наставникът.

Реваншът срещу Апоел е след седмица в Разград, като българският отбор трябва да спечели с 3 гола разлика, за да се класира напред в турнира. По традиция, може да следите срещата НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички