Дерменджиев: Момчетата са свикнали с напрежението, оптимист съм за реванша с Жалгирис


Дерменджиев: Момчетата са свикнали с напрежението, оптимист съм за реванша с Жалгирис
Снимка: БГНЕС

2419 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист преди предстоящия реванш с Жалгирис от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" допуснаха поражение с 1:2 в първия мач, но специалистът е убеден, че пасивът може да бъде наваксан.

"Момчетата са свикнали с тези турнирни мачове и с напрежението около тях. Нормално е след загубата да не са напълно спокойни, но мисля, че ще преодолеят всичко. Наясно сме, че ни очаква труден мач срещу добър отбор. Трябва да подходим внимателно и да сме разумни през всички 90 минути. Ако съумеем да го сторим, съм убеден, че ще се справим", сподели наставникът на "орлите".

"Настроението в съблекалнята е като след загубен мач. Във футбола се случва всичко, но ние ще дадем максимума от себе си срещу този отбор. Мисля, че отборът повишава с всеки изминал момент формата си. Лично аз съм оптимист за мача. Ако не бях, нямаше да стоя пред вас", добави Дерменджиев.

Срещата между Лудогорец и Жалгирис на "Лудогорец Арена" е утре от 21:00 часа. От съображения за сигурност продажбата на входни талони ще приключи 15 минути преди началото на мача - в 20,45 ч. От клуба вече призовава всички фенове да си закупят талони по-рано, за да се избегнат опашки и струпвания по входовете на стадиона непосредствено преди срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички