Дерменджиев: Можем да създадем проблеми на Базел, ако...


Дерменджиев: Можем да създадем проблеми на Базел, ако...

1243 0

"Ако използваме силните си страни, можем да създадем проблеми на Базел", обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев на официалната пресконференция преди срещата между двата тима.

"Орлите" гостуват на стадион "Санкт Якоб Парк" в първия си мач от груповата фаза на Шампионска лига, като ще се опитат да спечелят първата точка за български тим от гостуване в най-престижни европейски клубен турнир.

Предупредиха Лудогорец: Базел гони 1/8-финал в ШЛ

"Нашата голяма цел бе да влезем в групите, така че аз съм спокоен за предстоящия мач. Знаем, че Базел спечели 7 поредни титли в Швейцария и отборът става все по-силен с всеки изминал мач, но ако използваме силните си страни, можем да им създадем проблеми. Сега имаме повече опит в Европа, в сравнение с преди две години и имаме увереност от големия брой мачове, които сме изиграли в евротурнирите", коментира Дерменджиев пред медиите, цитиран от БГНЕС.

Централният защитник на разградчани Козмин Моци изрази увереност преди двубоя тази вечер.

"Нашата цел е изиграем един добър мач и да се представим на ниво. Очаквам да го сторим. Знаем, че Базел са много силни в атака и трябва да бъдем концентрирани през цялото време", сподели румънският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички