Дерменджиев: Мачът с Базел ще е най-трудният


Дерменджиев: Мачът с Базел ще е най-трудният
Снимка: Иван Йочев

2647 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерманджиев сподели, че очаква отборът да бъде подложен на психологически натиск преди мача в Шампионска лига срещу Базел, който е след една седмица.

"Базел е изключително добър отбор и това ще е най-трудния мач. Играхме добре с Ливърпул и Реал и трябваше да вземем точки. Сега обаче ще се окаже психологически натиск, че видите ли ние сме фаворити и задължително трябва да победим, това ще се отрази. Разчитам да вземем точки. Искам да се запази равновесие и спокойствие в отбора, а не нещо на всяка цена", заяви специалистът пред "Дарик".

Той коментира и предстоящия мач в "А" група срещу Хасково.

"При нас ситуацията няма как да е спокойна, защото ние губим точки в "А" група. В паузата се готвихме сериозно с групата, която остана в България. Днес чакаме националите за първа тренировка. Първо играем с Хасково, а после мислим за Базел", заяви той.

Дерманджиев е на мнение, че двете загуби на националния отбор в евроквалификациите ще се отразят на националите от Лудогорец.

"Естествено, че загубите на националния отбор ще се отразят на футболистите. Това са играчи, които го изживяват. Това е национален отбор. Няма как да не го осмислят и като игра, и като представяне. Това влияе върху психиката", категоричен е треньорът на шампиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички