Дерменджиев: Готови сме за целия полусезон, не само за "Левски"


Дерменджиев: Готови сме за целия полусезон, не само за "Левски"
Снимка: Иван Йочев

903 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е доволен от проведения от "орлите" лагер в Турция и отличи победата с 3:0 срещу БАТЕ в един от последните мачове на тима.

"Срещу БАТЕ Борисов се получи добра контрола. Това е един от малките отбори, които имат постоянно присъствие в Шампионска лига, 5 години поред са участници.

За мен са били един отбор, на когото съм следил историята и съм запознат с тяхното развитие. Като игра много добър мач, вярно, те са в по-ранен етап на подготовка", заяви Дерменджиев.

Той коментира темата с липсата на централни защитници в Лудогорец, като изрази мнение, че отборът не търси бранител на всяка цена, затова и търсенето протича по-бавно.

"Не търсим на пожар защитник, затова го оглеждаме много прецизно. Затова ако се появи такъв момент и ако той има желание, ще го привлечем". 

За финал Дерменджиев подчерта, че Лудогорец е готов не само за дербито с "Левски", но и за целия пролетен дял от "А" група.

Ние не се готвим за първия мач, ние се готвим цялостно за полусезона. Най-общо отборът не е готов, има какво да се работи и какво да правим до началото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички