Абало и Ешпиньо искат да се връщат, но Лудогорец ги отряза


Абало и Ешпиньо искат да се връщат, но Лудогорец ги отряза

1475 0

Даниел Абало и Фабио Ешпиньо, които напуснаха със скандали Лудогорец през лятото, искат да се върнат при шампионите. Двамата не успяха да се установят като титуляри в отборите си и сега се надяват да се върнат при "орлите". Според старши-треньора Георги Дерменджиев, това е много малко вероятно, главно заради факта, че двамата напуснаха като свободни агенти, въпреки по-добрите условия, които им бяха поставени.

"Ние правим всичко възможно, за да не изпуснем някого като свободен агент. Всички тези, които заминаха през лятото, имаха много високи претенции, а сега искат да се връщат – говоря за Абало и Фабио Ешпиньо.

Имаме контакти с тях от тяхна страна към нас. Дали има шанс да ги върнем? Много малко вероятно е да се случи. Те се бяха доказали в отбора и ние искахме да продължат тук, но те отидоха да се доказват другаде и не успяха", заяви Дерменджиев пред медиите днес.

Ние правим всичко възможно, за да не изпуснем някого като свободен агент. Всички тези, които заминаха през лятото, имаха много високи претенции, а сега искат да се връщат – говоря за Абало и Фабио Ешпиньо. Имаме контакти с тях от тяхна страна към нас. Дали има шанс да ги върнем? Много малко вероятно е да се случи. Те се бяха доказали в отбора и ние искахме да продължат тук, но те отидоха да се доказват другаде и не успяха
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички