Дерменджиев: ЦСКА си остава сериозна марка


Дерменджиев: ЦСКА си остава сериозна марка

1057 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остава здраво стъпил на земята след успеха над Ботев за Суперкупата. Специалистът с привидно спокойствие заяви, че тимът ще направи всичко възможно да измести ЦСКА от върха в А група.

"Те са бояк отбор, който иска постоянно да се доказва. Независимо от това, което говорят в клуба през последните няколко години, те си остават сериозна марка. Стойчо Младенов е опитен треньор и знае как да подходи и да построи своите футболисти. Toй е голям мотиватор, което си личи в големите мачове. Може би при тях има тежест от психологическо естество, тъй като още нямат успех над Лудогорец в А група. В момента "червените" са водачи в първенството, което показва, че са изградили не лош отбор. Със сигурност Стойчо Младенов ще опита да ни надхитри по някакъв начин. Но ние имаме превес, тъй като влизаме с успех в него, а и играем на наш терен", коментира Дерменджиев пред "Тема Спорт".

Все още не мислим за мачовете със Стяуа. Концентрирани сме единствено върху ЦСКА, защото и тази среща е много важна. Знаем, че ще е трудно и затова разпределяме силите на играчите. Надявам се да имаме успех", допълни треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички