Червенков: Очаквам битка, но Лудогорец ще вземе своето


Червенков: Очаквам битка, но Лудогорец ще вземе своето
Снимка: Getty Images / Guliver

1170 0

Бившият треньор на Литекс Ангел Червенков смята, че "оранжевите" не могат да поднесат изненадата в Разград в четвъртфиналния мач за Купата на България днес. Според него Лудогорец вече е навлязъл в ритъм и е забравил проблемите си в първите мачове от пролетния полусезон.

"Доста неща се промениха за тези две седмици от първия мач. Лудогорец вече е в добра форма. Най-важен фактор е сериозният колектив, който са изградили там. Това им помогна да се върнат към оптималната си форма като резултати", коментира Червенков пред "Тема Спорт".

"Все още обаче Безяк не се представя на ниво и нищо чудно да се търси промяна. За мен той разочарова през този полусезон. Но Марселиньо е много важна фигура за тяхната игра и ако той не е на ниво, то всичко се променя в отрицателна насока".

"Мисля, че Лудогорец ще успее да вземе своето, защото е опитен тим. Освен това Литекс трудно бележи, след като Джордан напусна. Новият нападател Бьорн Маарс Йонсен не се е адаптирал. Факт е обаче, че тимът е доста дисциплиниран и знае как и къде да удари. Очаквам да има доста битка по целия терен. Най-вероятно интригата ще е жива до самия край на мача", завършва Червенков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички