Лудогорец вдигна всички за Литекс


Лудогорец вдигна всички за Литекс

1295 0

Лекарският щаб на Лудогорец вдигна всички контузени футболисти за реванша с Литекс за купата. Става въпрос за Козмин Моци, Марселиньо и Йордан Минев. Близнака обаче навярно няма да попадне в групата за двубоя, тъй като Георги Дерменджиев едва ли ще иска да рискува с включването му, при положение че има на разположение Жуниор Кайсара и Браян Ангуло. Националът получи много тежък удар в хълбока по време на срещата със Славия. Още на стадиона в "Овча купел" клубният лекар Ивайло Якимов му би инжекция, но въпреки това той се качи на автобуса накуцвайки.

Марселиньо пък навярно ще бъде на пейката и ще се появи в игра при негативен резултат. Той получи разтежение по време на първата среща в Ловеч, завършила 0:0.

Моци не игра срещу Славия, защото бе повален от грип. Румънецът обаче вече няма никакви проблеми.

Наставникът на Литекс Красимир Балъков също има проблеми с контузени играчи. С оплаквания са Илия Миланов, Иван Горанов, както и новите попълнения Регула и Йонсен. Навярно обаче всички те ще попаднат в групата за срещата.

Легендата обмисля да излезе без типичен централен нападател в двубоя, като на върха на атаката ще е бързият Асприля, пише "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички