Ботев (Вр) - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Ботев (Вр) - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

2376 0

Тази вечер от 19:00 часа Лудогорец излиза във Враца срещу местния Ботев в мач от четвъртия кръг на Първа лига. През изминалата кампания „орлите“ не срещнаха никакви трудности, печелейки с 4:0 като гост и с 8:1 на собствен терен срещу врачани.

Ботев не започна сезона по-добър начин, но пък двете загуби могат да бъдат оправдани донякъде с гостувания. Визитата на Локомотив (София) бе загубена минимално с гол от спорно отсъдена дузпа, а пловдивският Локомотив премаза врачани с 4:0.

Силата на Ботев обаче е на собствен терен и в това вече се увери Славия. Преди две седмици Момчил Цветанов и Жан-Пиер да Силва отбелязаха две попадения за успех с 2:0 над "белите“.

И през този сезон Лудогорец няма да играе в групите на Шампионска лига. „Орлите“ изиграха два много интересни и равностойни двубоя с Олимпия Любляна, но имаха по-малко късмет в тях.

Шампионите са с три точки след два изиграни мача в Първа Лига срещу новаците – загуба с 1:3 от Крумовград и успех с 5:0 над Етър. Двубоят Ботев (Враца) - Лудогорец ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички