Борислав Михайлов: Футбол се прави с пари и добро управление


Борислав Михайлов: Футбол се прави с пари и добро управление

26614 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов категорично отрече слуховете, че има риск националният стадион "Васил Левски" да не получи лиценз за мачовете на Лудогорец в групите на Шампионска лига.

"Има препоръки от УЕФА, но клубът ще се справи" - категоричен бе Боби. Той присъства на снощния жребий за груповата фаза в Монако.

"Имахме събрание с Платини и всички президенти на 54-те федерации в Европа и за това не можах да бъда на мача. Понеже двубоят на Лудогорец завърши последен, всички президенти видяха тази драма. Като видях Моци с каква емоция отиде към вратата и с какво самочувствие, бях сигурен, че този ден е на Лудогорец. Хвана ъгъла на почти всички дузпи, явно в някакъв етап на кариерата си е бил вратар може би" - каза легендарният страж.

"Успехът на Лудогорец е добър пример за всички останали клубове, футбол се прави с пари и добър мениджмънт. Хубаво е, че роден отбор е в Шампионската лига отново, защото всички говорят за България" - сподели още Михайлов.

На въпрос, какво смята за феновете на ЦСКА, подкрепили Стяуа, президентът на БФС заяви: Това не е нормално, въпрос е на възпитание".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички