Бетис изпреварва Лудогорец за националния вратар на Румъния


Бетис изпреварва Лудогорец за националния вратар на Румъния
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3891 0

Лудогорец най-вероятно няма да успее да осъществи с плана си да привлече румънския национал Хорациу Молдован. Доскоро се смяташе, че именно "орлите" са фаворит за вратаря, но в последните дни ситуацията се е променила.

Бетис изпреварва Лудогорец за вратаря на Румъния

Преди Бетис вратарят е бил съгласен да играе в Лудогорец

Молдован е получил предложение от испанския елитен Бетис, пише "Тема спорт".  По-рано имаше информация, че ор Лудогорец са били информирали румънските си колеги, че са склонни да платят откупната клауза в договора на Молдован, а той е съгласен да играе в Разград. 

Тя е в размер на 800 000 евро. Дори сделката е била пред финализиране, но разградчани са помолили Рапид да изчака, за да продадат първо Симон Слуга.

От Базел също се пробваха за подписа на стража, като швейцарците са склонни да му плащат по 600 000 евро на сезон.  Към хърватина има интерес, но в края на есента се контузи и това е забавило преговорите за негов трансфер. Молдован е титуляр на вратата на Румъния и ще пази на Евро 2024 в Германия през лятото. Освен вратар в трансферните планове на Лудогорец влиза и наапдател, но все още няма нищо официално.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички