Бешикташ праща скаути за Недялков


Бешикташ праща скаути за Недялков
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1475 0

Левият бек на Лудогорец Антон Недялков отново е обект на интерес от страна на Бешикташ, твърди „Мач Телеграф“. Турският гранд ще прати свои представители, които ще бъдат в ложите на „Хювефарма арена“ в четвъртък, за да наблюдават изявите на българския национал срещу Антверп в Лига Европа.

Недялков бе желан от тима на Бешикташ през лятото на 2019-та година, но тогава до трансфер не се стигна. Левият бранител бе гласен за заместник на Чанер Еркин, който се бе разбрал с Фенербахче. Впоследствие обаче „черните орли“ предпочетоха конгоанеца Фабрис Нскалала от Аланияспор. За момента обаче Нскалала е без алтернатива по левия фланг на отбраната и шефовете на Бешикташ искат да вземат Недялков за негов конкурент.

Бешикташ започна по слаб начин новия сезон в турското първенство. В първите си 4 мача „черните орли“ допуснаха 7 гола и имат само една победа, като заемат незавидното 18-то място. Антон Недялков е твърд титуляр както в Лудогорец, така и в националния отбор на България. Освен като ляв защитник, той може да играе и в сърцето на отбраната. А ето кой защитник бе продаден от Лудогорец в последните дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички