Аутори след загубените точки: Повече се притеснявам, че нямахме положения


Аутори след загубените точки: Повече се притеснявам, че нямахме положения
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1583 0

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори не бе притеснен след изпуснатите точки срещу Славия. Двата тима завършиха 0:0, а бразилският специалист заяви, че притеснението му е свързано с липсата на положения.

"Не съм притеснен, повече се притеснявам от това, когато създаваме положения, мачът се игра повече в центъра на терена, Славия също не създаде положания, важен е двубоят в четвъртък. Дадохме днес шанс на нови футболисти", заяви той след мача.

"Играчите, които се появиха на терена, срещу ЦСКА и Торпедо искахме да ги съхраним, натрупа се и пътуване, дадохме шанс на други футболисти, които се стараха, опитаха се, но така се получи. Изиграхме едно дерби с ЦСКА, срещу Левски също ще се подготвим, целта е влизане в групите на Лига Европа, за там сме концентрирали силите си, в момента сме единственият български отбор, който продължава в Европа, ако се класираме нещата ще продължат да бъдат така, мачовете ще са с висок интензитет, ние трябва да поддържаме играчите във форма", завърши треньорът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички