Аутори: Предстои ни най-важният мач за сезона


Аутори: Предстои ни най-важният мач за сезона
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3084 0

Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутори сподели какво очаква от предстоящия сблъсък на своя тим срещу Торпедо Кутаиси от плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

"Орлите" са фаворити, но не се представят добре в европейските клубни турнири до момента, отпадайки от МОЛ Види. Освен това отборът не впчатли с нищо срещу Зрински Мостар, но след успеха срещу ЦСКА Аутори се надява, че отборът ще се справи с това предизвикателство.

“Всички отбори идват и играят за победа. Знаем, че ще бъде трудно, но идваме за победа. Играчите трябва да са концентрирани. Да бъдат готови физически и психически. Няма контузени футболисти, всички са готови за този сблъсък", сподели бразилецът по време на пресконференция.

"Битката с Мол Види е в миналото. Сега сме фокусирани върху мача с Торпедо. Очакваме да ни създадат проблеми, но очаквам и от играчите ми да са готови, за да се получи добър двубой.

Гледах мачове на Торпедо. Това е нормално. Направихме анализ на отбора, който ни беше нужен. Трябва да знаем, че мачът е 180 минути. Трябва играчите да приложат тактиката по правилен начин.

Не очаквам изненади утре. Във футбола съм от 44 години. Това е още един мач, но това е най-важният мач, защото най-важната среща е следващата", завърши Аутори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички