Аутори: Няма значение кой е протвиникът ни, трябва да постигнем целта си


Аутори: Няма значение кой е протвиникът ни, трябва да постигнем целта си
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1139 0

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори говори преди заминаването на отбора към Грузия, където ще играе плейоф с Торпедо Кутаиси за влизане в групите на Лига Европа. Според бразилския наставник най-лошо би било, ако мислят за нивото на противника, тъй като това може да им изиграе лоша шега. 

"Противникът е отложил своите мачове в първенството? Ние нямаме нищо общо с Торпедо, трябва да гледаме нашия си отбор. За нас няма значение кой е опонентът. Ние трябва да постигнем нашата цел, да превъзмогнем това препятствие и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени", заяви Аутори. 

"Без значение на мястото и противника, искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре", допълни още той. 

Бразилецът разкри и какво е състоянието на Ренан, който е с контузия, но е в групата и замина с отбора. По думите му стана ясно, че стражът се възстановява, но все още не е напълно готов.  

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички