Анте Шимунджа след втората победа над Сутиеска: Най-важното е, че отговорихме на предизвикателството


Анте Шимунджа след втората победа над Сутиеска: Най-важното е, че отговорихме на предизвикателството
Снимка: Ludogorets.com

1179 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че не е доволен от първите 45 минути на реванша срещу Сутиеска, но впечатленията му са се променили през втората част на мача в Черна гора.

*Късно снощи шампионът на България постигна втора победа срещу този противник, която го класира за следващата квалификационна фаза в Шампионска лига.

"Не съм доволен от първата част, но през втората част останах много по-доволен. Пред собствена публика е нормално те да се опитат да влязат силно в мача. Най-важното е, че отговорихме на предизвикателството. През второто полувреме бяхме по-добри. Променихме подхода си", каза Шимунджа и добави:

"Ние можем да играем на високо ниво. Трябва да сме готови за битка, за да влезем в Европа. Не мога да отговоря за нови попълнения. Знаем какво търсим и какво искаме. Наблюдаваме играчи".

"Трудно е да се каже дали Кирил Десподов ще е готов за 90 минути в следващия мач. За 7 дена няма как да стане магия и да си върне необходимия ритъм. Предстоят ни няколко тежки мача в голяма последователност", предупреди наставникът на "орлите".

Вижте още: Срещу кого ще се изправи Лудогорец в следващия кръг по пътя към групите на Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички