Ангел Петричев за Лудогорец: Можем само с юноши в Първа лига и пак ще сме много добре


Ангел Петричев за Лудогорец: Можем само с юноши в Първа лига и пак ще сме много добре

1679 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори за случващото се в клуба. Той призна, че отборът е минал през тежка реформа и заради това се е намирал в трудна ситуация. Освен това Петричев направи гръмко изказване, че "орлите" могат да играят само с юноши в Първа лига и пак да се представят много добре.

"В момента е най-трудният период в клуба, защото се намираме в тежка реформа. Може би закъсняхме с това. През годините имахме сериозен гръбнак от футболисти, които имаха сили да изтеглят каруцата. В момента Марселиньо го няма, Моци и Дяков по-рядко играят. Тяхната липса се усеща. Слава Богу тези момчета, които още през миналото лято взехме, започнаха да се адаптират. Някои бяха отписвани, като Текпетей, но сега показва истинския си потенциал. Отборът напипва лека-полека ритъма и загатвахме какво може да се случи с новия Лудогорец" - започна Петричев пред БНТ.

"Имали сме мачове, в които излизаме с повече българи от нашите опоненти. Ще има българи. Доминик Янков е перлата на българския футбол. Другият е Иван Йорданов. Той има качествата да стане футболист от много висока класа. Наскоро си направихме труда със спортния директор Георги Караманджуков да проучим, че Лудогорец може да играе в efbet Лига само с наши юноши и ще се представим много добре. Целта пред Лудогорец за следващия сезон е ясна - влизане в групите на Шампионската лига" - допълни още той.

А наскоро Козмин Моци говори за бъдещето си в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички