Рибейро: Сигурен съм, че ще отстраним Милсами


Рибейро: Сигурен съм, че ще отстраним Милсами
Снимка: ludogorets.com

1132 0

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро е уверен, че неговият тим ще отстрани Милсами от Шампионска лига, въпреки че загуби първата среща с 0:1. Отборът замина тази сутрин за Молдова, където утре гостува на местния шампион.

"Добре сме, всички сме заедно и всички заедно ще направим един добър мач и съм сигурен, че ще преминем в следващата фаза на турнира“, сподели Рибейро на летище София.

"Трябва да бием с поне 2:0, това ще бъде добър резутат за нас. Трябва да играем нашата си игра и вярвам, че ще успеем.", добави още наставникът.

Според него промените в състава са една от причините отборът да не се представя на ниво от началото на сезона. "През лятото си тръгнаха няколко основни футболисти и е много трудно да сглобим качествен състав. Както знаете, имаме много нови играчи. Трябва да направя добър отбор, поне на нивото от миналата година. Имам подкрепата на ръководството и продължаваме да работим, за да постигнем целите".

Мачът с Милсами е утре от 18:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички