Ангел Петричев говори за "изтрезняването" на Лудогорец и нарече Георги Дерменджиев "магьосник"


Ангел Петричев говори за "изтрезняването" на Лудогорец и нарече Георги Дерменджиев "магьосник"
Снимка: ludogorets.com

1441 0

Изпълнителният директор на Лудогорец, Ангел Петричев, коментира спечелената титла на България и "бъдещите творчески планове" на "орлите". Той се изказа много ласкаво за наставника Георги Дерменджиев:

"Изтрезняхме след тежката загуба от Нордселанд!"

"Всяка една титла си има своята стойност и своята емоция, защото това е краят на едногодишен труд. След като си я спечелил, очевидно си си свършил работата. Тази година ми направи впечатление, че опонентите ни масово признаха класата на Лудогорец - това е заслужено признание в края на един много тежък сезон. Загубата от Нордселанд бе много тежка, но в крайна сметка ние продължихме напред. Понякога, когато губиш, не знаеш какво печелиш и обратното, разбира се".

Още: Ангел Петричев посочи най-изстраданите титли на Лудогорец и две от легендите

Ангел Петричев

"Беше момент, в който изтрезняхме, направихме си някои изводи и се надявам следващата кампания в Европа да бъде по-добра за нас. След поражението Георги Дерменджиев застана начело и всичко си дойде на мястото. Има някаква магия около него, явно ДНК-то му е свързано с Лудогорец! Има няколко треньора, които са ни много скъпи - той, Стойчо Стоев, Ивайло Петев. Това са хора, с които изградихме клуба през годините и е логично да им бъде даден втори, че дори и трети, четвърти шанс за изява. Дерменджиев е магьосник, който винаги постига успехи при нас".

Петричев сподели и, че се надява преди всичко играчите на Лудогорец да са здрави по време на атаката на Шампионска лига през лятото.

"Моля се за две неща - играчите ни да са здрави и да имат повече увереност. Преди 3 години играхме плейоф за класиране в Шампионска лига - тогава се получиха някои неприятни контузии, които ни повлияха. Разбира се, ще се стремим да направим и добра селекция", завърши той.

Още: Ангел Петричев подразни феновете с изказване, докато се радваше на 13-ата за Лудогорец

"Бяхме на ръба": Ангел Петричев каза как ЦСКА и останалите могат да детронират Лудогорец

Разкритие: Ангел Петричев призна - клубове от Висшата лига искат звезди на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички