Спартак Варна се ядоса на Етър Велико Търново


Спартак Варна се ядоса на Етър Велико Търново
Снимка: spartakvarna.bg

1701 0

Отборът на Спартак Варна обяви с публикация в официалния сайт на клуба, че уговорената преди месец контрола срещу Етър Велико Търново няма да се състои!

"Соколите" написаха, че проверката е отпаднала заради "непрофесионално и некоректно отношение" от страна на ръководството на "виолетовите", без да дават повече подробности по темата.

"Небесносините" допълват, че ще се опитат да намерят нов съперник за 5-и юли, а официалното представяне на тима ще се състои на 8-и юли от 19:00 ч. на стадион "Спартак", когато е предвидена проверка срещу ФК Добруджа. 

Ето какво гласи цялата публикация на Спартак Варна:

"Поради непрофесионално и некоректно отношение от страна на ръководството на ФК „Етър“ Велико Търново, уговорената от месец трета контролна среща от лятната подготовка на ФК „Спартак“ Варна отпада. Двубоят беше насрочен за 5 юли (сряда) в гр. Търговище. Ръководството на Спартак ще се опита да намери нов съперник на мястото на провалената контролна среща.

Официалното представяне на отбора на „соколите“ ще се състои на 8 юли (събота) от 19:00 ч. на стадион Спартак, срещу отбора на ФК „Добруджа“ Добрич – вход свободен.

За улеснение на привържениците на ФК „Спартак“ Варна, които искат да си закупят абонаментни карти, ще могат да го направят в деня на мача в клубния магазин на стадион Спартак".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички