Ако Лудогорец получи дузпа, Моци ще я изпълнява


Ако Лудогорец получи дузпа, Моци ще я изпълнява
Снимка: БГНЕС

2964 0

В Лудогорец вече са опре­делили кой ще застане зад топката, ако съдията Марк Клатенбърг отсъди наказате­лен удар в тяхна полза в сблъсъка с Виктория Пилзен днес.

Първи избор за треньо­ра Георги Дерменджиев е вторият капитан Козмин Моци. Румънецът вече на два пъти през настоящата кам­пания в Европа получи въ­зможността да шутира от бялата точка. Това се случи първо в Разград срещу Мла­дост Подгорица (2:0).

Тогава 31-годишният бранител бе точен и откри резултата, но седмица no-късно в Черна гора не бе на ниво. Той стреля сла­бо от наказателния удар и из­стрелът му бе спасен от вра­таря на съперника. Въпреки това разградчани без про­блем спечелиха с 3:0, информира "Тема спорт".

Лудогорец ще гони гол 100 в Европа днес

Този про­пуск можеше да разклати по­зициите на Моци като ща­тен изпълнител, но Дермен­джиев е решил да му гласува доверие. Една от причините за това е, че защитникът има силна психика и трудно се влияе от странични фактори в такива моменти. Ако румъ­нецът не е в състояние да из­пълни дузпата поради някаква причина, най-вероятно това ще стори някой измежду Марселиньо или Вандерсон.

От настоящите футболи­сти в Европа е пропускал Све­тослав Дяков. Капитанът не успя да преодолее стража на Лацио Етрит Бериша на "Олимпико", опитвайки да вкара в стил "Паненка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички