Милан асистира за трансфера на Кафу в Лацио


Милан асистира за трансфера на Кафу в Лацио
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

1469 0

Джонатан Кафу е на прага на трансфер в Лацио, защото "орлите" са съгласни да платят исканите от Лудогорец 10 милиона евро за бразилеца. Новината обикаля ежедневно всички авторитетни (и не толкова) спортни медии на Ботуша, но информации за друга евентуална сделка подсказват какво е нужно още, за да отиде Кафу на "Олимпико".

Тъй като младата звезда на Лацио Балде Кейта отказа да поднови договора си с клуба (предлагат му 1.5 милиона евро годишно, а той иска двойно повече), ръководството е решило да го продаде.

Интерес не липсва от страна на Милан, които виждат Кейта като по-добра алтернатива на М'Байе Нианг. "Росонерите" са готови да вземат Кейта до края на сезона под наем за 5 милиона евро и през лятото да платят още 20 милиона.

Така Лацио ще има свежи постъпления в касата си, за да подсили сделката за Кафу, защото той не е единствената им цел през зимния трансферен прозорец - "орлите" се надяват да вземат и Серж Гнарби от Волфсбург, който също струва около 10 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички