Здравков отсече: Никой не беше по-добър от Лудогорец, откакто поех отбора


Здравков отсече: Никой не беше по-добър от Лудогорец, откакто поех отбора
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2381 0

Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков категорично заяви, че неговият отбор е бил по-добър от съперниците във всеки един от мачовете, които той е ръководил в Лига Европа. Въпреки смяната на треньорския пост, "орлите" не успяха да запишат победа в тазгодишното си участие в турнира и отпаднаха безславно на 4-о място, въпреки че бяха фаворит за класиране към елиминационната фаза.

“Играхме добре, доволен съм. Създадохме доста ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Смятам, че целият отбор игра перфектно в защита. Вкараха ни от едно саттично положение, това бе единствената ни грешка в отбрана. В атака създадохме доста положения, но не успяхме да ги реализираме. Когато не успяваш, не печелиш.

И треньорите имат нерви. Когато създаваш, но не реализираш, нормално е треньорите да реагират спонтанно. Смятам, че в нито един от двубоите, в които ръководих отбора, не бяхме по-слаби. Напротив. Бяхме по-добри.

Сега трябва да подходим отговорно към последния мач с Дунав. Да затвърдим водещата си позиция, а след паузата да гоним целите си - титла и купа", заяви Здравков. Мнението на капитана Светослав Дяков вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички