Здравков не е видял дузпа за Локо Пд и призна какво е липсвало на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Антони Зравков коментира трудната победа, която постигна отборът срещу Локомотив Пловдив. Според него положенията на пловдивчани са били заради техни грешки, но относно претенциите на домакините за две дузпи, сподели, че не е имало причина да се отсъди.

"Това е трудна победа за нас, тъй като Локо Пд не е посредствен отбор. Затрудни ни в доста моменти. Играха с трима централни нападатели и това доведе до притеснение в нашата отбрана. Внесохме някои корекции в хода на мача и стабилизирахме нещата. Отбелязахме гол и оставаме първи, а преднината ни се запазва. Не знам защо липсваше точността при ударите ни. Указанията са ни да търсим вратата на противника. Получиха се много атаки днес, но липсваше последният пас", заяви Здравко след двубоя пред Diema sport. 

Неубедителен Лудогорец измъкна победата срещу Локомотив в Пловдив

Лудогорец постигна минимален успех срещу Локомотив Пловдив в един от най-интересните сблъсъци за 16-ия кръг на Първа лига. Въпреки...

"Телевизията казва кое е дузпа и кое не. За мен на Моци е игра тяло в тяло и не е. Тази за Сисиньо бе много далеч от мен и няма как да коментирам", заяви наставникът за двете спорни ситуации.  "Имаше моменти, в които не ставаха нашите атаки, но Локомотив е силен отбор. Точно заради това сме доволни от победата. Получихме ситуации след наши грешки, а не след добро представяне от тях в атака. Надявам се да анализираме добре и да си вземем поука, за да не се получават. Футбол е и грешки стават”, каза още Здравков.

Според информация в чуждите медии пък Сао Паоло е решил да плати 2 млн. евро за играч на Лудогорец. Ето за кого.

 

 

 

Още по темата

Please select answer!