Здравков не е видял дузпа за Локо Пд и призна какво е липсвало на Лудогорец


Здравков не е видял дузпа за Локо Пд и призна какво е липсвало на Лудогорец

2267 0

Треньорът на Лудогорец Антони Зравков коментира трудната победа, която постигна отборът срещу Локомотив Пловдив. Според него положенията на пловдивчани са били заради техни грешки, но относно претенциите на домакините за две дузпи, сподели, че не е имало причина да се отсъди.

"Това е трудна победа за нас, тъй като Локо Пд не е посредствен отбор. Затрудни ни в доста моменти. Играха с трима централни нападатели и това доведе до притеснение в нашата отбрана. Внесохме някои корекции в хода на мача и стабилизирахме нещата. Отбелязахме гол и оставаме първи, а преднината ни се запазва. Не знам защо липсваше точността при ударите ни. Указанията са ни да търсим вратата на противника. Получиха се много атаки днес, но липсваше последният пас", заяви Здравко след двубоя пред Diema sport. 

"Телевизията казва кое е дузпа и кое не. За мен на Моци е игра тяло в тяло и не е. Тази за Сисиньо бе много далеч от мен и няма как да коментирам", заяви наставникът за двете спорни ситуации.  "Имаше моменти, в които не ставаха нашите атаки, но Локомотив е силен отбор. Точно заради това сме доволни от победата. Получихме ситуации след наши грешки, а не след добро представяне от тях в атака. Надявам се да анализираме добре и да си вземем поука, за да не се получават. Футбол е и грешки стават”, каза още Здравков.

Според информация в чуждите медии пък Сао Паоло е решил да плати 2 млн. евро за играч на Лудогорец. Ето за кого.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама