Сао Паоло реши: Плаща 2-та милиона евро и взима Ренан от Лудогорец


Сао Паоло реши: Плаща 2-та милиона евро и взима Ренан от Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3465 0

Бразилският гранд Сао Паоло се е прицелил сериозно в титулярния вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос. Клубът иска да се подсили под рамката за следващия сезон в Серия А на Бразилия, който започва през пролетта - април-май. За целта Сао Паоло трябва да купи бразилеца още през януари.

Според 1news.com бразилският клуб започва преговори с Лудогорец за звездата в близките дни. Интересното е, че, въпреки че Сао Паоло смята цената на стража за висока - 2 милиона евро или 10 милиона бразилски реала, бордът смята да извади парите. Ръководството смята, че Ренан е идеалното решение за този пост в техния клуб.

ЛУДОГОРЕЦ ПРЕГОВАРЯ С ЧУЖДЕНЦИ ЗА МЯСТОТО НА АНТОНИ ЗДРАВКОВ

Вероятно българският клуб ще се съгласи на продажба, тъй като има нелош резервен вратар в лицето на Хорхе Броун, а и бившият национал Владислав Стоянов се завръща в строя след дълго отсъствие заради контузия.

При евентуална раздяла с бразилеца шампионите ще са на печалба, тъй като те платиха милион евро, за да привлекат Дос Сантос през януари 2017 година. Наскоро бившата звезда на разградчани Игор Пластун разкри какво не му е харесвало в клуба и в България. Подробности четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички