Защитник обвини "леките голове" за загубата на Лудогорец


Защитник обвини "леките голове" за загубата на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3791 0

Партньорът на Козмин Моци в центъра на отбраната на Лудогорец - Георги Терзиев, постави вината за загубата от Ференцварош на леко допуснатите голове във вратата на Пламен Илиев.

"Не стояхме лошо на терена, но допуснахме два много леки гола и загубихме. Имахме няколко отлични атаки, пресата ни работеше отлично, дори откраднахме топката няколко пъти, но за съжаление не съумяхме да реализираме", сподели Терзиев пред "Диема Спорт".

"Да не забравяме, че те са добри футболсити, но нямаха сериозни положения. Техните попадения бяха наивни. Хубавото е, че има втори мач и се надявам да покажем по-добро лице от днес.

"Трябва да поработим върху постоянството и не трябва да допускаме да влизаме толкова бавно в мачовете. Задължително трябва да играем нашата игра от първата минута, а не да ни вкарат и тогава да заиграем. Ференцварош е напълно преодолим отбор и ще направим всичко, за да ги отстраним. Трябва да покажем нашето лице и ситуациите, които създаваме, трябва да ги вкараме, защото в Европа не можем да си позволим толкова пропуски", каза още Терзиев.

Терзиев беше неочакван титуляр в Унгария с оглед на подготовката на Лудогорец, но голямата изненада бе изваждането на Кешеру и Марселиньо от стартовите 11 (защо Стоев взе такова решение четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички