Стоев съобщи причините изненадващо да остави лидерите на Лудогорец на пейката


Стоев съобщи причините изненадващо да остави лидерите на Лудогорец на пейката
Снимка: Guliver/GettyImages

11385 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев хвърли светлина върху изненадващото решение двете големи звезди през успешните за тима години - Марселиньо и Клаудио Кешеру, да не бъдат титуляри в мача срещу Ференцварош.

Унгарският шампион стигна до аванс от 2:1 след домакинския си мач, а основна тема в минутите преди мача беше защо лидерите на българския тим не бяха сред титулярите. И Стоев призна, че причината плеймейкърът да е на пейката е слабото му представяне в предишния двубой.

"Надявам се Марселиньо да се е поучил. Той е важен за Лудогорец играч, но само когато е свеж. В противен случай се губи по терена, а в дефанзивен план изглеждаме недобре. Предпочитам Марселиньо да играе 15-20-40 минути, но да играе като футболиста, който познаваме", категоричен беше Стоев. За Кешеру треньорът беше по-лаконичен:

"Кешеру не игра в мача, защото Горалски се контузи. Исках да играе, но нямаше как, защото трябваше да подобрим скоростта и свежестта по крилото с Жоржиньо. За съжаление, нямам право на четвърта смяна", сподели треньорът на българския шампион.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички