Заради поредна контузия Лудогорец загуби важен играч


Заради поредна контузия Лудогорец загуби важен играч
Снимка: Ludogorets.com

1795 0

Неприяти новини получи Лудогорец преди важните битки в Лига Европа. Поредна контузия получи защитникът на разградчани - Драгош Григоре. Той беше освободен от лагера на националния отбор на Румъния, тъй като е с мускулни проблеми на левия крак.

Заради това Григоре пропусна двубоя с Фарьорски острови и няма да не е разположения за срещата с Норвегия. В сайта на местната федерация пише, че Григоре ще бъде подложен на допълнителни изследвания, за да се види степента на травмата. “С теб сме, Драгош! Бързо възстановяване”, написаха още от централата в социалните мрежи.

Контузия на Григоре би била сериозен удар върху Лудогорец. Румънецът е титуляр в схемата на Станислав Генчев, като заедно с Рафаел Форстър оформиха доста добра двойка, която се представя силно в групите на Лига Европа, пише "Меридиан мач". Григоре получи и червен картон при гостуването на Ференцварош, спечелено с 3:0.

Междувременно от Лудогорец вече са харесали заместник на Козмин Моци, като набелязаният играч също е от Румъния - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички