Ексклузивно: Лудогорец намери заместник на Моци в Румъния, хареса и халф


Ексклузивно: Лудогорец намери заместник на Моци в Румъния, хареса и халф
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2992 0

В Лудогорец обмислят с кого да заменят влизащите в сериозна футболна възраст двойка централни защитници Козмин Моци и Драгош Григоре. И не е голяма изненада, че набелязаният за заместник на един от двамата румънци е сънародник, но далеч по-млад. Според румънския "Фанатик" става въпрос за титуляря на ЧФР Клуж Андрей Бурке (26 г.). Освен него, в Разград искат и съотборника му Михай Бордейану, който играе в средата на терена. Халфът е на 27 години и също е основен играч на румънския отбор.

Моци, който е легенда на българския отбор, вече е на 34 години и през новия сезон не играе редовно. Григоре е на 33 години. И за двамата "Фанатик" пише, че има голям шанс да не са част от отбора през следващия сезон."Драгош Григоре е в Лудогорец от лятото на 2018 г., но услугите му не са най-добрите. От друга страна, Козмин Моци е легенда на българския клуб и след 7 сезона и 269 мача може да се пенсионира в състава на българския шампион", пише "Фанатик".

За Бурке и Бордейану на Лудогорец ще му се наложи да извади сериозна сума. ЧФР Клуж е платил за тях 400 000 евро на Ботошани, но сега ще се опита да изкара 10 пъти повече. Защитникът се котира на трансферния пазар срещу 1,5 млн. евро, а съотборникът му - срещу 1,3 млн. И двамата са национали на страната си. Вижте в този материал как наскоро в Румъния разкритикуваха Моци. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички