ВИДЕО: Първи мач за сезона, първи съдийски подарък за Лудогорец


ВИДЕО: Първи мач за сезона, първи съдийски подарък за Лудогорец

14825 0

Нивото на футбола във финала за Суперкупата на България беше много добро, след като Лудогорец и Локомотив (Пловдив) изиграха впечатляващи 90 минути. Трофеят остана за "орлите" след победа с 2:0, но срещата можеше да се развие по коренно различен начин, ако редовен гол на "смърфовете" не беше отменен от рефера Ивайло Стоянов (с помощта на Георги Дойнов - страничен съдия).

В 60' и при резултат 1:0 за Лудогорец Бирсент Карагерен получи страхотен далечен пас по дясното крило, който нападателят овладя с рамо. Перфектното първо докосване му спечели позиция пред защитника и той нахлу в наказателното поле, където с премерен изстрел изравни резултата.

Страничният рефер обаче вдигна флага за нарушение, а Ивайло Стоянов веднага отмени попадението. Във видеото обаче ясно се вижда, че Карагерен играе изцяло с рамо и красивият му гол трябваше да бъде зачетен.

В края на първото полувреме и друго попадение на Локомотив (Пловдив) беше отменено заради засада, но такава в този случай имаше. Ето и ситуацията при неправилно отменения за "смърфовете" гол:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички