ВИДЕО: Младок развинти 4-ма от Лудогорец и вкара изключителен гол

Втородивизионният Нефтохимик се оказа сериозно препятствие за Лудогорец в турнриа за Купата на България, а основната причина за това се оказа младокът Радослав Апостолов, който стана и автор на първото попадение в срещата. 

Още в 12' при изпълнение на тъч топката беше насочена към него. Той беше на границата на наказателното поле, където беше заобиколен от трима футболисти в бели фланелки. Това обаче се оказа "благословия" за него, след като Апостолов избухна с няколко изключителни движения. 

ВИДЕО: Опустошителното воле на Кешеру, което окончателно нокаутира ЦСКА

Лудогорец стартира сезона с идеята Якуб Свиерчок да бъде наложен като титулярен централен нападател в състава, но неостаряващият Клаудио Кешеру н...

С обръщане около оста си крилото съумя да преодолее едновременно и Станислав Дяков, и Яцек Горалски, а след това и да неутрализира съпротивата на Икоко. Това обаче не беше всичко. Заради техниката си, Апостолов затвори ъгъла за изстрел, а Козмин Моци със спринт се хвърли към кракта на нападателя. От много малък ъгъл обаче той стреля мощно и прониза вратата на Пламен Илиев! Вижте попадението: 

Още по темата

Please select answer!