ВИДЕО: Бразилците в Лудогорец вдигнаха луд купон с кръшни танци

Голям купон си направиха част от бразилците в Лудогорец в петък вечер, а поводът бе сватбата на сестрата на съпругата на Марселиньо Самара. На празника освен Марселиньо присъстваха още двама негови съотборници – Ренан и Сисиньо със своите семейства.

Голям брой видеа бяха разпространени от купона в Instagram, като бразилските футболисти показаха завидни умения при танците от типичните балкански ритми. Малко след полунощ десният защитник на Лудогорец Сисиньо хвърли колегата си Марселиньо в басейна на заведението. Причината за това действие бе старта на рождения ден на звездата на Лудогорец

В Словения: Лудогорец е над 3 пъти по-скъп от Марибор

В Словения са силно респектирани от съперника на своя Марибор в плейофите на Лига Европа - Лудогорец. Един от поводите за този респект са финансо...

Тя официално сключи брак с дългогодишният си приятел Мехмед Мехмед, който до скоро играеше във втория отбор на Лудогорец. Марселиньо и съпругата Изабела им кумуваха, пише dsport.bg. Сватбата се състоя край морето.

Междувременно се появи информация, че Стойчо Стоев не може да е сигурен за поста си начело Лудогорец. Ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!