Турски тим може да отмъкне трансферната цел на Лудогорец


Турски тим може да отмъкне трансферната цел на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1868 0

Битката между Лудогорец и турския елитен Трабзонспор за подписа на аржентинския централен защитник Гастон Кампи се заплита. Вчера от родината на играча, както и от югоизточната ни съседка долитаха различни информации. Според някои издания Кампи е отрязал турския тим и се готви да пътува за България. И точно поради тази причина Трабзонспор вече е преминал към План Б за привличането на бранител, пише "Тема Спорт".

Според други медии обаче аржентинецът се е разбрал с турците и е отхвърлил останалите предложения, които е имал. Той е трябвало да пристигне в Трабзон в сряда или четвъртък, за да се запознае на място с предлаганите му условия.

28-годишният бранител е собственост на Естудиантес ла Плата, но няма желание да остане там. Именно заради това клубът търси начин за негов трансфер. 193-сантиметровият защитник е пропуснал част от тренировките на Естудиантес. След това се е върнал, но се е готвил самостоятелно и няма да играе в предстоящите контроли.

Гастон Кампи е юноша на Расинг Авелянеда и дебютира за първия отбор на тима през 2011 година. Остава в него до 2017 година, като през сезон 2016/17 е преотстъпен на Атлетико Рафаела. Следва трансфер в Естудиантес. През януари 2019 година бранителят е даден под наем на Шавеш, където вкарва два гола за 11 мача. Договорът за преотстъпване обаче изтече с края на сезона в Португалия. А какъв престижен изходящ трансфер може да осъществят разградчани вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички