Трите ни водещи клубове ще се сборят за талант №1 на... Панама


Трите ни водещи клубове ще се сборят за талант №1 на... Панама
Снимка: Официален сайт на Левски

2574 0

Талант номер 1 на Панама Иван Андерсон е пред трансфер в един от трите големи в Първа лига -Лудогорец, ЦСКА или Левски. Информацията е на сайта "Chepe Bomba“, чийто материал е озаглавен: "Къде ще отиде Андерсон - в Лудогорец, ЦСКА или Левски“.

Въпросният футболист е роден преди 21 години и е десен защитник. Той играе за тима на Тауро, който понастоящем е трети в местното първенство. Въпросът е обаче кой от трите ни водещи отбора наистина иска Андерсон, пише "Меридиан мач".

ЦСКА СЕ ОТКАЗА ОТ ЖЕЛАН ВРАТАР ЗАРАДИ ТРАНСФЕРНА СУМА

В Лудогорец без алтернатива отдясно играе Сисиньо, който обаче показва колебания. Негова резерва е Лукас Саша, макар той номинално да е халф. В Левски определено търсят десен бранител, защото има проблеми с новия договор на Милош Цветкович. На поста бе използван и младокът Ивайло Найденов, а като такъв действа и Нуно Рейш.

ЦСКА изглежда като най-малко вероятната дестинация за Иван Андерсон. Там освен, че си имат Станислав Манолев, за място сред 11-те чакат още Борис Секулич и Стойчо Атанасов. Освен това на "Армията“ нямат квоти за играчи извън ЕС, тъй като те са заети от Мауридес, Али Соу, Джеферсон, Рафаел Енрике и Евандро.

В същото време стана ясно, че ЦСКА се интересува от петима български играчи от Първа лига. Подробности четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички