Треньорът на Лудогорец: Бях си пожелал да ни се падне Ференцварош

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че Лудогорец има доста добри шансове да излезе от своята група в Лига Европа. Шампионите на България попаднаха в група „Н", където са още ЦСКА Москва, Еспаньол и Ференцварош. Той допълни, че още преди жребия си е пожелал унгарския тим, тъй като именно от него отпаднаха в първи кръг на Шампионска лига.

"Групата е нормална. Ние не сме очаквали, че ще има леки съперници. В тази фаза няма слаби отбори, но е хубаво, че няма изявен фаворит. Надявам се да прескочим групата. Шансовете са доста добри да го направим.

Лудогорец е на пътя на европейското завръщане на Еспаньол

Заради славата и мащабите на Барселона, редовно футболният свят забравя, че в Каталуня има още един отбор, който през тази година се завръща на е...

Отборът натрупа опит в турнирите. Най-хубавото е, че всичко зависи от нас. Аз лично си бях пожелал да ни се падне Ференцварош, за да покажем, че имаме по-добър отбор и по-добрите футболисти. Възможно е да се подсилим с още някой футболист, но в момента няма конкретни имена", заяви Генчев.

А колко спечели Лудогорец до този момент от участието си в Европа - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!