Тодор Неделев развали почти реализиран свой трансфер в Лудогорец


Тодор Неделев развали почти реализиран свой трансфер в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пд)

2924 0

Трансферът на Тодор Неделев от Ботев (Пловдив) в Лудогорец е бил почти договорен, но е пропаднал, твърди "Меридиан Мач". Според изданието техничарят е обявил, че в България би играл само за един отбор и това, разбира се, е Ботев.

Интерес към национала имаше и от страна на ЦСКА, но там преговори не е имало, докато нещата с Лудогорец изглеждаха много сериозни. Така в момента пред Неделев има две опции - или да продължи да носи екипа на любимия си тим, или да премине в отбор от чужбина. Твърди се, че той е желан от грандовете Динамо Загреб и Партизан.

Иначе лично треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разкри, че иска да работи със звездата на Ботев, но е важно какво е лично неговото решение - а то е, че в България би носил само жълто-черния екип.

Вестникът споделя и друга интересна подробност от договора на Неделев с Ботев. Той трябва да бъде продаден до 3 години, след като официално Майнц го пусна в Коматево. Така че негов трансфер трябва да има до 2020 г. 60 процента от сумата пък е за германците, а останалите пари са за "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички