Лудогорец все пак ще има нов нападател - "френския Дибала"


Лудогорец все пак ще има нов нападател - "френския Дибала"
Снимка: Официален сайт на Стяуа

3943 0

Лудогорец много скоро може да има нов нападател. Това ще бъде голмайсторът на румънското първенство Харлем Ноере, който ще бъде продаден от Стяуа според digisport.ro.

Българският шампион се беше отказал от играча, наричан "Френския Дибала", тъй като румънският клуб му бе поставил цена от 5 милиона евро. Заради провала в битката за титлата обаче босът на ФКСБ Джиджи Бекали се е върнал към първоначално установената цена на голаджията - 3 милиона евро.

Румънското издание посочва, че разградчани ще се разделят с нападателя си Клаудиу Кешеру, който е желан от клуб край Персийския залив.

Ноере стана голмайстор на румънската лига с 15 попадения. Той самият изявява желание да смени обстановката, а Бекали намекна, че ще се раздели с него, след като обяви, че клубът преговаря с трима нападатели.

Дори цена от 3 милиона евро ще е доста успешна сделка за Стяуа, след като Бекали взе французина от Динамо (Букурещ) срещу 250 000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички