Стойчо Стоев: Това 4:0 е най-малкото, с което Валур се отърва


Стойчо Стоев: Това 4:0 е най-малкото, с което Валур се отърва
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3798 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев очаквано бе много доволен от разгромната победа над Валур, която класира разградчани в трети кръг на Лига Европа. Той заяви, че резултатът 0:4 е най-малкото, с което се е отървал исландският им съперник.

"Бих казал, че това беше най-малкото, с което се отърва тимът на Валур, спрямо играта, която показахме, спрямо положенията, които създадохме. Можехме много по-рано да си решим срещата. Една ситуация може да промени целия мач, те я имаха тази ситуация. Ние създадохме двуцифрен брой положения и трябва да бележим повече. Можем да играем бързо, на скорост, можем да създаваме положения. Надявам се и за в бъдеще да продължим да играем така", коментира Стоев пред "Диема Спорт".

"Преди мача казах на футболистите си, че още от началото не трябва да им даваме възможност дори да си помислят, че могат нещо да направят. Висока преса, стремеж постоянно да се гледа към вратата, да не даваме да изкарват бързо топката от тяхната половина. Получиха се много от тези неща", добави той.

"Най-лесно е като дойде един нов футболист и всички да се вторачат в него и да искат той да играе най-добре. Ще дойде време, когато тези нови играчи ще се интегрират много по-добре и ще вдигнат нивото на отбора. Те са добри футболисти и в скоро време ще започнат да показват все по добри игри. Ако сме перфектни, ще бъдем на много, много високо ниво. И двете грешки, които допуснахме бяха поради липса наа концентрация. Когато играеш атакуващо, когато 80 % от време си в противниковата половина, е много важно да си концентриран в защита. Не сме перфектни, не сме идеални, но се стремим да коригираме нещата. Важното е, че отборът има голям потенциал и се опитваме да го развиваме", каза още наставникът на "орлите".

"Имам двама идеални централни нападатели. Важното е да се конкурират. Те са двама нападатели, които могат да дадат много на отбора. Един път вкарва Кешеру, един път Швиерчок. Важно е да я има тази конкуренция", коментира Стоев и заяви, че още нищо не знае за следващия им съперник - ТНС от Уелс. А как коментира двубоя Якуб Свиерчок вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички