Стана ясно защо Лудогорец освободи Кампаняро


Стана ясно защо Лудогорец освободи Кампаняро
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3521 0

Тези дни Лудогорец изненада феновете на футбола с решението си да освободи халфа Густаво Кампаняро. Такива неща в разградския клуб се случват рядко, още повече че бразилецът се котира добре на трансферния пазар - струва 2 милиона евро, а "орлите" го изпуснаха без пари.

Оказа се, че раздялата е дошла вследствие нежеланието на играча да подпише нов договор. Заради това той просто е бил освободен по средата на сезона.

Вчера треньорът на тима Антони Здравков потвърди раздялата и посочи, че решението не е негово. "Напускането на Густаво Кампаняро е въпрос към спортния директор. Моята работа е на терена. Няма как да коментирам. Кампаняро, докато беше при нас, не е дал повод да сме недоволни от него. Решението е негово и на ръководството. Точка", заяви наставникът.

ЛУДОГОРЕЦ ТЪРСИ КУПУВАЧ НА РЕНАН, НО ГО ОЦЕНИ ТВЪРДЕ ВИСОКО

В клуба има още един футболист, който не желае да остава - Ренан дос Сантос. Лудогорец обаче има желание да продаде вратаря, а не да освободи и него. Бразилският страж има договор с разградчани до края на 2019 година. А защо Ренан си развали отношенията с "орлите" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички