Лудогорец търси купувач на Ренан, но го оцени твърде високо


Лудогорец търси купувач на Ренан, но го оцени твърде високо
Снимка: Globoesporte

1339 0

Лудогорец иска да се раздели с титулярния си вратар Ренан дос Сантос. Клубът желае да получи за правата на бразилеца около 2 милиона евро и ще направи всичко възможно да го продаде през зимния прозорец, за да не го изпусна без пари през лятото, информира вестник "Тема Спорт".

Кандидати за стража не липсват - искат го бразилският Сао Пауло и няколко неназовани клуба от Европа. Лудогорец е готов да свали исканата сума, ако до края на януари никой не пожелае да я плати.

ПРЕДЛАГАТ ТИТУЛЯР НА ЛУДОГОРЕЦ НА БРАЗИЛСКИ ГРАНД

Ренан ядоса ръководството на разградчани с пренебрежителни и критични слова за Лудогорец и българския футбол. За раздяла с него намекна и треньорът Антони Здравков, който през зимния лагер не го включва в групата за контролите. В някои тренировки Дос Сантос дори се подготвя индивидуално.

Договорът на вратаря е до края на 2019 година. Още в края на 2018-а Ренан е отказал предложение за нов контракт, което не се е харесало на ръководството. През тази зима “орлите” вече се подсилиха с националния вратар Пламен Илиев. Разполагат още с Хорхе Броун и младия Даниел Наумов. Владислав Стоянов пък в момента е отново в Барселона заради тежката си контузия и сложно възстановяване. Неговият договор е до лятото и едва ли ще бъде продължен.

Вижте в този материал изказването, с което Ренан настрои всички в Лудогорец срещу себе си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички