"Sportbible.com": Роберто Карлош ще се гордее с гола на Рафаел Форстър

Футболните фенове в Европа и по света полудяха по страхотния гол от пряк свободен удар, който бранителят на Лудогорец Рафаел Форстър вкара на Ференцварош в Лига Европа. Не само те, но и авторитетни спортни издания, сравниха попадението на бразилеца с някои от ювелирните изпълнения на легендарния му сънародник Роберто Карлош.

Едно от тези издания е sportbible.com. То излезе със заглавие "Бразилският ляв бек Рафаел Форстър отбеляза скандален пряк свободен удар, с който Роберто Карлош ще се гордее". Изданието отбелязва, че това е бил един от най-страхотните голове в историята на Лига Европа и със сигурност в края на сезона ще претендира за най-хубав гол в изданието на турнира.

4 причини защо Лудогорец пак уцели с трансфера на Форстър

Бразилският защитник Рафаел Форстър е подписал предварителен договор с Лудогорец. Новината не подлежи на съмнение, след като бе оповестена от рък...

"Бразилецът завъртя топката по наистина възвишен начин, напомнящ легендарния Роберто Карлош", пише още sportbible.com. Те цитират и туит от футболен фен, който гласи: "Бразилският ляв бек Рафаел Форстър вече официално е новият Роберто Карлош". Вижте в този материал как защитникът коментира прекрасния си гол.

Още по темата

Please select answer!