Сираков в атака: Кирчо, и 20 години да купуваш първенството, няма да ме стигнеш!

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков отвърна изключително остро на нападките от страна на Кирил Домусчиев по адрес на "синята" легенда.

Пред Sportal.bg собственикът на Лудогорец коментира слуховете, че бившият национален състезател ще се кандидатира за президент на БФС. Това отприщи същинска канонада от страна на бизнесмена, който обяви, че зад Сираков стои "Кръгът Царско село". Освен това индиректно заяви, че архитекът на най-силния период в съвременната история на Левски не е изградил нищо в българския футбол.

Наско Сираков с атака срещу съдийството: Това е тенденция на мачовете с Лудогорец

Играчът, отбелязал най-много голове в историята на Левски - Наско Сираков, и бивш спортен директор на клуба заяви категорично, че три съдийски гр...

Отговорът на Сираков обаче не закъсня. Използвайки Facebook страницата на своята съпруга Илияна Раева, бившият изпълнителен директор в Левски отговори по брутален начин на Домусчиев, извличайки няколко важни точки - че "Кирчо", както го нарича в обръщението си, може да си купува първенството и 20 години, но няма да го стигне, че в Лудогорец има само един българин и че от него научава, че е щял да се кандидатира за президент на БФС.

Ето и какво написа Наско Сираков в отговор на Кирил Домусчиев:

Лечков: Сигурен съм, че Боби Михайлов ще спечели нов мандат като президент на БФС

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е сигурен, че Борислав Михайлов със сигурност ще спечели нов мандат като президент на футболната централа. О...

ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол

ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол

Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:

Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате " българи юнаци" на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора - Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.

Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол...

От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!

Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача...

Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!

Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен....

НАСКО СИРАКОВ

Още по темата

Please select answer!