Шампионът на Румъния иска играч на Лудогорец с едва 4 мача за "орлите"


Шампионът на Румъния иска играч на Лудогорец с едва 4 мача за "орлите"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2371 0

Шампионът на Румъния ЧФР Клуж иска футболист на Лудогорец. Лидерът и този сезон проявява сериозен интерес към полузащитника на разградчани Мей Махлангу.

Националът на ЮАР подсили "орлите" малко след началото на кампанията този сезон. Той има до момента само 4 мача за първия тим и 3 за дубъла на Лудогорец. Вкара и един гол при победата над Ботев (Пловдив) с 3:2 в Първа лига в Коматево, пише "Тема спорт." Засега обаче Махлангу по-често е резерва или остава извън групата. Старши треньорът Антони Здравков залага на капитана Светослав Дяков, Густаво Кампаняро, Яцек Горалски и Лукас Саша.

През пролетта в игра се очаква да се завърне още един вътрешен халф - Анисе Абел, който дълго време лекуваше контузия. Така преотстъпването на южноафриканеца на ЧФР Клуж изглежда напълно възможно. Отделно, румънският шампионат е позната таритория за Махлангу, след като той дойде в Лудогорец от Динамо (Букурещ). той бе привлечен заедно с бразилския нападател Брандао, който засега също не може да се пребори с конкуренцията на Клаудиу Кешеру и Якуб Шверчок и рита главно за дубъла.

Лудогорец пък попадна в престижна световна класация и то я топ 20 - ето каква е.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички