Селекцията в Лудогорец не е приключила, призна Стоев


Селекцията в Лудогорец не е приключила, призна Стоев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2316 0

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, заяви, че е доволен от проведената подготовка в Австрия. Днес "орлите" се завърнаха в България, а в сряда (03.07) ще се изправят срещу Локомотив Пловдив за Суперкупата на България.

"Всеки един от тези мачове, които изиграхме, винаги може да си извадиш поуки. Новите се вписват. Твърде рано е да кажа, че са се вписали напълно. Нормално е, но хубавото е, че и другата част от отбора ги приемат", каза Стойчо Стоев относно новите попълнения.

"Надявам се новото попълнение да заздрави играта на тима в защита, защото имах период със само един дефанзивен халф. Не мога да кажа дали ще е готов за мача срещу Ференцварош. Имам представа за Ференцварош. Ще се насочим за тези мачове, след като мине и срещата с Локомотив (Пловдив). Имаме различни опции, които гледаме от Бразилия, но не искам да коментирам повече", коментира още Стоев.

"Истината за Джоди Лукоки е някъде по средата. Още при пристигането ми в Разград, той ми каза, че има желание да промени обстановката", призна Стоев. Само преди няколко дни в своя интервю Лукоки призна, че иска да напусне шампионите - ето какво сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички