Ясни са възможните съперници за Лудогорец в първия кръг в ШЛ


Ясни са възможните съперници за Лудогорец в първия кръг в ШЛ
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5971 0

Във вторник следобед ще се изтегли жребият за първия и втория предварителен кръг в Шампионска лига. Българският шампион Лудогорец ще започне още от първи, като вече са ясни и разбивките.

Разградчани са в група 1, където заедно с Астана, Цървена звезда, Шкендия и АИК са сред поставените отбори. Непоставените отбори, които са в тази група са Судува, Ференцварош, румънския Клуж, естонския Нъме Калю и арменския Арарат. Един от тях ще бъде и първият съперник на "орлите".

Жребият е в Нион от 15:30 часа българско време, като 32 отбора са разпределени в 3 групи. В първите две има по 10 отбора, а в третата отборите са 12. Първите двубои ще се играят на 9 -10 юли, а реваншите ще са седмица по-късно - 16 и 17 юли. В утрешния ден ще станат ясни и съперниците на Левски и ЦСКА за първи кръг в Лига Европа.

По-рано треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри какви са целите на тима му за новия сезон. Той разкри и как те могат да бъдат изпълнени, като подробности може да четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички