Провали се един от плануваните трансфери на Лудогорец?


Провали се един от плануваните трансфери на Лудогорец?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6930 0

Българският шампион Лудогорец се похвали с няколко, според тях, трансферни удара това лято, но има и футболисти, с които клубът се размина. Такъв изглежда ще бъде и малиецът Алиу Диенг. Според алжирската медия competition.dz талантът ще се озове в египетския Ал Ахли. Причината Лудогорец да загуби битката за дефанзивния халф е... пари.

Изданието съобщава, че Ал Ахли е предложил най-висока сума за таланта, който играе в МС Алжер. Става дума за 1,2 млн. долара. Лудогорец е предложил първоначално 400 000 евро, а втората им оферта е била двойно повече, но разградчани са били надцакани от египтяните.

Диенг може да играе на всеки един пост в защитата, както и като дефанзивен халф. В родината си той е считан за един от големите таланти на местния футбол. Представители на Ал Ахли се очаква да пристигнат в Алжир тази седмица, за да финализират трансфера.

Според competition.dz изпълнителният директор на МС Алжер Омар Гриб е обявил, че халфът ще отиде в онзи клуб, който предложи най-много пари. "Той е качествен играч и преди всичко трябва да виждам интереса на клуба", споделя той. Вижте в този материал каква заплата е бил готов да му даде Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички